fbpx

happy money mindset

Masterclass

Welkom bij de masterclass

Happy Money Mindset

Wat goed dat je er bent!

Ondernemen en geld. Ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Een verlangen om geld te verdienen met je mooie aanbod.
Een verlangen om dromen waar te maken.
Een verlangen om impact te maken.
Misschien wel een verlangen om rijk te worden.

Maar gedachten
… over te kort aan geld, klanten of tijd.
… over alleen maar harder moeten werken om meer te kunnen verdienen.
… over succes en rijkdom en de negatieve gevoelens die daarbij komen kijken.

Helpen je niet aan een happy money mindset.

We hebben allemaal nog wel iets te groeien in onze money mindset. Op elk level van het ondernemerschap komen we wel weer Gremlins (overtuigingen) tegen die ons niet helpen in de stromende heerlijke business die we willen.

We zijn tenslotte allemaal mens.

In deze masterclass ontdekt je een of meer beperkende overtuigingen die je nog hebt zitten.
Én ik geef je een krachtige oefening meer om hier meteen mee aan de slag te gaan.

Deze masterclass is voor een live publiek opgenomen. Er is af en toe live interactie met de deelnemers. Als ik vragen stel, pauzeer de video dan en beantwoord in rust de vragen.

Als je vragen hebt of wilt reageren op deze masterclass, stuur me gerust een bericht op de socials. Lijkt me hartstikke leuk om verder te praten met je.

En hi, ik ben Jitske

Ik help mijn klanten een bedrijf neer te zetten waarmee ze meer dan genoeg verdienen in maximaal 24 uur per week. Als voorbeeld neem ik altijd die 100k. Omdat je vanaf deze omzet de speelruimte en rust krijgt om je financieel gezien geen zorgen meer te maken.

Zodat ze zonder schuldgevoel, schaamte of stress impact maken op de wereld én meer dan genoeg verdienen met waar ze goed in zijn. Want You Can Have it All! 

In vijf jaar tijd heb ik honderden vrouwen met hun bedrijf en hun belemmerende overtuigingen geholpen. Vol overtuiging zeg ik daarom dat de combi van een plan dat bij je past en het shiften van limiting beliefs ervoor zorgt dat elke vrouwelijke ondernemer met haar eigen expertise naar die ton omzet kan. Minimaal!

Met 15 jaar ervaring op het gebied van marketing, communicatie, sales en projectmanagement. Én 12 opleidingen op het gebied van overtuigingen en mindset (o.a. thetahealing, NLP, EFT tapping) weet ik hoe het brein van ondernemers, vrouwen en klanten werkt. En hoe je je eigen dromen kunt omzetten in concrete daden en resultaten.  

Zoals de coach die van 2k per maand binnen 6 maanden naar meer dan 10k per maand groeide. 

Of de ondernemer die haar bedrijf verkocht en minimaal een ton omzet wilde behouden maar niet meer zo hard wilde werken want ze wilde alle aandacht hebben voor haar tweede zwangerschap.

Of de VA die af kwam van haar uurtje factuurtje en binnen 1 jaar nadat ze stopte met haar baan, een nieuw aanbod bedacht én minimaal 6k per maand verdient.

Het is tijd dat ook jij met je bedrijf financieel onafhankelijk wordt zonder dat je jezelf over de kop werkt! En ik kan niet wachten om je daarbij te helpen.

Liefs, Jitske 

BUSINESS COACHING

Meer weten over hoe ik je kan helpen een super relaxt en goedlopend bedrijf neer te zetten? Zonder zeurende stemmetje in je hoofd die je steeds maar weer terughouden.

GRATIS FOCUS EN FLOW CALL

Tijdens deze gratis call krijg jij helder wat er nodig is om met focus en vanuit flow naar het volgende level van je bedrijf te groeien. 

© 2023 van Droom naar daad  |  KVK 59838795  |  BTW nr NL002082628B22  |  Privacy Statement  |  Algemene voorwaarden

|  BRANDING & WEBDESIGN BY MARTE METHORST