fbpx

DE BUSINESS IN FLOW

Mastermind

Voor vrouwelijke ondernemers die impact willen maken en…

…met plezier en flow 100+k omzet per jaar willen verdienen in de tijd dat de kids op school zijn.
Dag stress. Dag schuldgevoel.

6 MAANDEN coaching OP STRATEGIE EN TRANSFORMEREND OVERTUIGINGENWERK ZODAT JIJ KUNT DOEN WAAR JE GOED IN BENT

met Jitske Lochtenberg – Business Healer&Coach

Gezien in:

Stel je voor dat…

Je minimaal €100.000 per jaar omzet met het leukste werk voor de leukste klanten.

De dag start met een meditatie, een kop thee en dan relaxt aan het werk terwijl de kids op school of opvang zijn.

De inspiratie voor social media posts zelfs in de AH naar boven komt terwijl jij de bananen afweegt.

Diezelfde post ervoor zorgt dat je volgers niet kunnen wachten om met je te werken. En je agenda volstroomt met nieuwe klanten.

Dat je helemaal aanwezig bent tijdens een potje kwartetten en niet zijdelings steeds je e-mail in gaten houdt. 

En dat aan het einde van de dag als de kids op bed liggen, je nog zin hebt in een goed gesprek of mmm…. met je partner ipv apathisch een suffe Netflix serie kijken en in je vieze a-sexy huispak op de bank hangen.

Dat kan.

Ook voor jou! 

“Ik voelde dat het in me zat, ik had alleen wel Jitske nodig om het eruit te halen. Ik wilde naar consistente 6.000 euro maanden. Maar vooral nog meer doen waar ik echt goed in ben en niet alleen het VA uitvoerende werk.

Nu maak ik die 6k maanden met uitschieters naar 8k per maand! Ik doe niet alleen waar ik goed in bent maar ook waar ik heel blij van word.”

Yvette nam er een video over op. Bekijk die hier >>>

Yvette van der Plas
Mentor voor makers

Rianne Boon
Interieurontwerper

“Ik ging van onduidelijkheid in mijn aanbod, gevoel van te veel te moeten doen en €4.000 maanden naar standaard €10.000+ maanden, de leukste grote styling opdrachten en ik ben alle schoolvakanties vrij.”

De business in flow mastermind helpt je daarbij!

Klanten die hebben meegedaan, hebben geweldige resultaten behaald. De mastermind helpt je…

Net die paar missende stukjes toe te voegen aan je aanbod zodat het staat als een huis en je het met gemak verkoopt omdat het allemaal zó klopt! 

Vol te vertrouwen in jezelf als ondernemer en in je aanbod. Dat zelfvertrouwen geeft je die magnetische aantrekkingskracht die je bij andere ziet en waarvan je denk jaaaa dat wil ik ook.

Precies de juiste toon te vinden om je doelgroep aan te spreken waardoor ze knikkend achter hun pc je nieuwste post lezen en denken: ‘deze vrouw kan mij helpen!’.

Jezelf niet meer klein te houden maar jezelf te zien als expert en dat uit te stralen. Jij bent dé persoon om naar toe te gaan in jouw vakgebied.

“Omzetdoel van 18k voor Q1 bijna gehaald en nog te weken te gaan! Op naar de 29K voor Q2”

“Drie aanvragen door 1 post”

Zo werk het:

In 6 maanden tijd zorgen we er samen voor, 1 op 1 en in een waanzinnige groep gelijkgestemde vrouwen, dat jij een bedrijf hebt staan waarmee je die €100.000 omzet. Minimaal. In 3 dagen werken. Maximaal.

TRANSFORMEREN VAN LIMITING BELIEFS

We transformeren je negatieve gedachten in positieve overtuigingen. Zodat je vol vertrouwen in jezelf, je aanbod en je prijzen onderneemt, gaat verkopen en jezelf laat zien. De rode draad in alles wat we doen, is daarom het overtuigingenwerk.  Alles wat jij bewust en nog vaker onbewust gelooft over jezelf, je aanbod en over succes dat niet helpt, staat je in de weg naar het leven vol overvloed en plezier wat je zo graag wilt. 

HELDERHEID EN FOCUS ZODAT JE PRECIES WEET WAT JE MOET DOEN

We creëren helderheid en focus binnen je bedrijf zodat je precies weet wat je te doen hebt om naar die 100k te groeien in de tijd dat jij wilt werken. We versimpelen waar nodig. Samen zorgen we ervoor dat jij de manier van ondernemen vindt die bij jou past. Niet die strategisch slim lijkt. Zodat je klanten jouw aanbod het meest fantastische vinden wat ze ooit gedaan hebben. Verkopen wordt niet ingewikkelder dan verbinding maken en waarde toevoegen. En je heb nooit meer een te kort aan inspiratie voor een nieuwe social media post of mail. 

VAN HARD WERKEN NAAR GEÏNSPIREERDE ACTIE

Het wordt jouw nieuwe norm dat een werkweek bestaat uit body first then business. Hierdoor ben je creatiever en productiever. Én je gaat erop vertrouwen dat er juist daardoor meer klanten op je af komen als jij minder hard gaat werken. We creëren een werkweek die ruimte geeft voor je klanten, je groei, genoeg rust en onverwachte kopjes koffie met je nieuwe business bestie. 

VERTROUWEN DAT JIJ EN JE AANBOD SUPER WAARDEVOL ZIJN

Zodat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over geld en leuke klanten of gestrest en te druk bent. Maar daarvoor in de plaats het (zelf) vertrouwen hebt om ook naar die 100k+ omzet toe te groeien en je dit doet. 

1 OP 1 EN EEN WAANZINNIGE GROEP

In de mastermind ziet dat er heel praktisch uit door 1 op 1 coaching afhankelijk van de variant die je kiest. Om de week een groepscall met de ruimte voor coaching en al je praktische vragen, een leeromgeving met video’s en opdrachten, 2 (live) events en een besloten community. 

Patricia Luppers

Slaapcoach

Voor ze begon was Patricia elke maand onzeker of er wel genoeg klanten zouden komen. Ze moest vooral hard werken en een middag lummelen was ondenkbaar. Nu leeft en werkt ze vanuit haar gevoel en blijven de klanten komen. Ze is niet meer bezig met wat andere van haar verwachten. Ze heeft een flinke buffer opgebouwd. Als ze dan denkt: “Ik moet meer aan mijn social media doen.” Maar ze voelt het niet, doet ze het dus ook niet en vertrouwt erop dat dat nu niet de bedoeling is. Het mooie is, ook dan blijven de klanten komen.

A. ging van 2000 euro omzet per maand naar minimaal 14.000 euro omzet. Ze stopte haar parttime baan. En werkt alleen nog in de tijd dat de kids naar school gaan.

Nu een jaar later zit ze zelfs op minimaal 20k omzet per maand.

De Coach, wil privé blijven

Ben je er klaar voor? Let’s get started!

“Mijn omzet is verTIENvoudigd!”

“1 post, 3 nieuwe aanvragen!”

“De positieve mindset en steunende woorden helpen enorm”

De steun van de groep is onbetaalbaar. Er ontstaan connecties. De groep is er voor elkaar. Er ontstaan buddies. Er is ruimte voor alles wat goed gaat en voor de mindere periodes.

“Ik heb net een opdracht binnengehaald van €30.000,- door mijn e-book!”

“1 oproep, 2 aanvragen voor mijn VIP traject.”

“Ik geloofde niet dat ik naar die 100k toe kon groeien. Nu staat er een aanbod waarmee me dat gaat lukken.”

“Ik had veel ideeën en wist dat mijn bedrijf een succes kon worden. Ik wist alleen niet hoe. Ik geloofde ook niet echt dat die 10k per maand kon halen.  
Tijdens de mastermind heb ik het geraamte neergezet voor die 10k per maand. Ik geloof nu dat ik het kan. Ik weet zeker dat ik die 10k per maand kan bereiken.

Ik kreeg mijn ideeën concreet naar iets waarmee ik geld kan verdienen zonder het authentieke te verliezen. Want ik werk vanuit mijn gevoel & passie en dat wilde ik behouden. Het geraamte past bij mij. Zonder Jitske was me dit niet gelukt.”

Iris Barzilay, I.M. Communicating

“”De groep was zo bijzonder! Die zorgde ervoor dat ik me gedragen voelde en kon groeien.

“Ik kreeg maar niet verwoord wat ik nou precies doe. En dat frustreerde enorm. Ik kwam op een punt dat ik dacht: maar ik wil wel doen waarvoor ik hier ben en me niet meer blijven verschuilen.
Tijdens de mastermind voelde ik me veilig en gedragen door Jitske en de groep. Ik vond eindelijk mijn stem, mijn toon, mijn verhaal. Door de healingsessies heb ik een aantal dingen opgeruimd en geheeld die ik al vanaf mijn jeugd bij me droeg. 

Nu zit ik vol inspiratie. Heb ik heel helder wat ik doe, waarom ik dat doe. Ik deel er over. Ik sta ervoor. Mijn bedrijf groeit. Zoveel helderheid heb ik nog nooit gehad. 

De combinatie van de hele praktische strategieën waar Jitske zo goed in is met het healingwerk is een combinatie die ik nog niet eerder ben tegengekomen. Ik raad de Business in Flow mastermind iedereen aan.”

Annemarie Bosman, vrouwenbrein expert

DIT IS WAT JE KRIJGT:

1 op 1 coaching/healing

 1 op 1 coaching of healing van Jitske. De hoeveelheid hangt af van de variant die je kiest. Tijd om uitgebreid in te gaan op jouw situatie. Of om de dieperliggende overtuigingen aan te pakken. Let’s get that MIND set voor die ton.

Online academy

Met trainingsvideo’s over de modules. Over aanbod, prijzen, verkopen, social media, alignement, radical selfcare, plannen/doelen, manifesteren, werken vanuit je talenten, food for your brain, uitstraling etc. Alle kennis die je nodig hebt om te ondernemen met rust, plezier en flow.

Community

Een besloten community met gelijkgestemde zodat je je 6 maanden lang gesteund voelt en niet zo alleen omdat je man geen bal snapt van wat je doet. En je vriendinnen blijven herhalen dat al die onzekerheden van het ondernemen echt niks voor hen zijn.

Mastermind calls incl. hotseat

2x per maand is er een mastermind call met de hele groep. Er is tijd voor hotseat coaching waarin jij al je brandende vragen aan mij of de andere deelnemers kunt stellen. De support van de groep geeft je het gevoel er niet alleen voor te staan.

Live events*

4x per jaar is er een live event waarin we met elkaar samen komen. Een dag vol verbinding met elkaar, met jezelf en met je purpose. Even afstand van het dagdagelijkse. Even uitzoomen.

*indien corona dit toelaat. Anders online. 

KIES DE VARIANT DIE HET BESTE BIJ JOU PAST

GROEPSVARIANT

Een individuele kick-off sessie

Online academy met trainingsvideo’s en opdrachten

Twee wekelijkse groepscoaching sessies

2 (live) events

Online community

BONUSSEN:

START IN NOVEMBER 2022 en krijg erbij:

Maak kan op één van de 2 vouchers t.w.v. €1000,-

Een strategiesessie t.w.v. €2500,- bij.

1 live dag t.w.v. €1000,- bij.

Gratis deelname aan de money believe intensive training start januari 2023 t.w.v. €1000,-

Dit zijn de altijd bonussen:

Een persoonlijke Human Design Reading én een masterclass HD van HD expert Marianne van den Broek t.w.v. €595,-

Support van vrouwenbrein expert Annemarie Bosman dmv een brein optimalisatie traject t.w.v. €595,-

Extra module Happy Money Mindset. Doorbreek al je limiting beliefs rondom geld en succes. Zodat je geld en succes aantrekt zonder nare bijsmaak. t.w.v. €295,-

Extra module lanceer jouw high end aanbod. Zodat je met vanuit flow je high end aanbod uitverkoopt. Inclusief e-mail en social media templates. t.w.v. €295,-

MET XTRA 1 OP 1

Een individuele kick-off sessie

Online academy met trainingsvideo’s en opdrachten

Twee wekelijkse groepscoaching sessies

2 (live) events

Online community

4 x 1 uur individuele coaching waarvan minimaal

1 thetahealing 

BONUSSEN:

START IN NOVEMBER 2022 en krijg erbij:

Maak kan op één van de 2 vouchers t.w.v. €1000,-

Een strategiesessie t.w.v. €2500,- bij.

1 live dag t.w.v. €1000,- bij.

Gratis deelname aan de money believe intensive training start januari 2023 t.w.v. €1000,-

Dit zijn de altijd bonussen:

Een persoonlijke Human Design Reading én een masterclass HD van HD expert Marianne van den Broek t.w.v. €595,-

Support van vrouwenbrein expert Annemarie Bosman dmv een brein optimalisatie traject t.w.v. €595,-

Extra module Happy Money Mindset. Doorbreek al je limiting beliefs rondom geld en succes. Zodat je geld en succes aantrekt zonder nare bijsmaak. t.w.v. €295,-

Extra module lanceer jouw high end aanbod. Zodat je met vanuit flow je high end aanbod uitverkoopt. Inclusief e-mail en social media templates. t.w.v. €295,-

ALL IN

voor max. 3 deelnemers

! momenteel vol, weer plek in oktober.

Een individuele kick-off sessie

Online academy met trainingsvideo’s en opdrachten

Twee wekelijkse groepscoaching sessies

2 (live) events

Online community

Onbeperkte individuele coaching waarvan >>>

Minimaal 1 thetahealing

Voxer support

BONUSSEN:

START IN NOVEMBER 2022 en krijg erbij:

Maak kan op één van de 2 vouchers t.w.v. €1000,-

Een strategiesessie t.w.v. €2500,- bij.

1 live dag t.w.v. €1000,- bij.

Gratis deelname aan de money believe intensive training start januari 2023 t.w.v. €1000,-

Dit zijn de altijd bonussen:

Een persoonlijke Human Design Reading én een masterclass HD van HD expert Marianne van den Broek t.w.v. €595,-

Support van vrouwenbrein expert Annemarie Bosman dmv een brein optimalisatie traject t.w.v. €595,-

Extra module Happy Money Mindset. Doorbreek al je limiting beliefs rondom geld en succes. Zodat je geld en succes aantrekt zonder nare bijsmaak. t.w.v. €295,-

Extra module lanceer jouw high end aanbod. Zodat je met vanuit flow je high end aanbod uitverkoopt. Inclusief e-mail en social media templates. t.w.v. €295,-

Video testimonials van deelnemers aan de 

van Business in Flow mastermind

Sandra voelt zich eindelijk echt ondernemer. Ze heeft plezier in haar lives op Instagram, iets wat ze een jaar geleden nog verafschuwde. Ze verdient in 1,5 dag werken in haar homeopathiepraktijk €3000,- omzet per maand. 

Neza deed mee aan de mastermind en had door dat ze zich verschuilde. Met 3 jongens onder de 4 was het flink aanpoten. Ze werkte aan haar onzekerheden, money mindset en aanbod. Ze ging werken vanuit liefde en vertrouwen. Wat haar prachtige klussen opleverde. En nu een jaar later nog steeds zijn vruchten afwerpt.

Deze mastermind is voor jou als je: 

een vrouwelijke ondernemer bent met jonge kinderen En vanuit focus, flow en plezier naar die 100+k omzet per jaar in max 24 uur per week wilt groeien.

heel goed bent in wat je doet, met je klanten mooie resultaten behaalt en als het nu echt tijd wordt voor die constante stroom klanten en omzet. 

meer volgers en klanten wilt aantrekken die volledig jouw waarde zien en volmonding JA zeggen op een call, óók voor een high end aanbod.

snapt dat het succes van je business alles te maken heeft met waar jij jezelf nog tegenhoudt of klein houdt en bereid bent hier naar te kijken en mee aan de slag te gaan.

houdt van een flinke dosis nuchtere spiritualiteit.

wilt ondernemen vanuit vertrouwen, flow en alignement maar dit nu nog lastig vindt omdat dat harde werken en alles willen controleren nog iets te vaak om de hoek komt piepen.

online kanalen zoals Instagram, Facebook, LinkedIn, e-mail, podcast, YouTube gebruikt om klanten te krijgen.

weet dat die 100+k omzet moet kunnen (want anderen doen het ook) maar je ziet nog niet hoe en dat frustreert je.

snapt dat alleen strategie niet genoeg is en merkt dat er ook nog iets anders is wat je tegenhoudt.

Deze mastermind is NIET voor jou als je:

Q

een one size fits all format wilt en weinig van jezelf erin wilt stoppen.

Q

eigenlijk helemaal niks te maken wilt hebben met social media.

Q

iedereen wilt pleasen met jouw aanbod. En alles voor iedereen wilt blijven doen. 

Q

geen zin hebt het innerlijke werk te doen.

Q

je aanbod nog nooit verkocht hebt.

Q

ook tevreden bent met 2.000 euro per maand.

Q

de omstandigheden de schuld geeft als het tegenzit.

WAT VRAGEN EN ANTWOORDEN

Wat kost de mastermind?

Dat hangt helemaal af van de variant die je kiest. Het betaalplan waar je gebruik van wilt maken. Maarrrr om je een idee te geven. De groepsvariant is al mogelijk vanaf €725,- per maand ex btw. 

 

Ik heb wel interesse maar nu starten voelt als te vroeg. Wanneer start de volgende ronde?

Dat is nog niet bekend. Op zijn vroegst dit najaar. Dat hangt af van hoe de ontwikkelingen lopen de komende maanden. Wat zou er mogelijk voor jou zijn als je nu start?

‘START BEFORE YOU’RE READY’

 

Ik ben al zo druk, hoeveel tijd kost de mastermind?

Zoveel als jij er in stop. Ja ja, lekker antwoord weer. 

Sommige kiezen ervoor alleen de 1 op 1 coaching te doen en bij de live dagen aanwezig te zijn. Daar hebben zij genoeg aan. Dat past bij hun.

Sommige deelnemers duiken er vol in. Absorberen alles. Zijn overal bij. Omdat dat het beste bij hun past.

De mastermind is zo ontworpen dat wat voor een leerstijl je ook hebt, waar jij ook behoefte aan hebt, jij de beste resultaten behaalt. 

Hoe weet ik welke variant het beste bij me past?

Gewoon even een call inboeken. Dan kijken we waar je behoefte liggen en waar jij nu het meeste aan hebt. No worries. Ik ga je niet de duurste variant inpraten. Die is niet voor iedereen geschikt en daar zijn maar 2 plekken voor.

Ik ben startende ondernemer, past de mastermind dan bij mij?

Dat hangt af van waar je als startende ondernemer staat. En of je nog wel echt startend bent of jezelf na 2 jaar nog steeds startend noemt 😉 De deelnemers van de mastermind zijn vrouwen met een enorme drive. Die snel stappen zetten. Die bereid zijn te experimenteren. Die echt al wel een idee hebben wat ze willen doen en voor wie. Soms is iemand pas een paar maanden bezig maar heeft ze zo duidelijk wat ze wil en gaat ze juist door de mastermind als een trein.  

Ik heb al zoveel coaches gehad, hoe weet ik dat dit wel gaat werken?

Dat weet je niet. Hoe k** dat ook is. Ik heb prachtige resultaten behaald met mijn klanten. De meeste al tijdens de mastermind. Soms werkt het door en zien ze de grote sprongen na na de mastermind.  

Tijdens de kennismaking kijken we waar jij graag wilt groeien, of de aanpak van de mastermind daarbij past. 

Hi, ik ben Jitske Lochtenberg

 Ik help mijn klanten een bedrijf neer te zetten waarmee ze meer dan genoeg verdienen in maximaal 24 uur per week. Als voorbeeld neem ik altijd die 100k. Omdat je vanaf deze omzet de speelruimte en rust krijgt om je financieel gezien geen zorgen meer te maken.

Zodat ze zonder schuldgevoel, schaamte of stress impact maken op de wereld én meer dan genoeg verdienen met waar ze goed in zijn. Want You Can Have it All! 

In vijf jaar tijd heb ik honderden vrouwen met hun bedrijf en hun belemmerende overtuigingen geholpen. Vol overtuiging zeg ik daarom dat de combi van een plan dat bij je past en het shiften van limiting beliefs ervoor zorgt dat elke vrouwelijke ondernemer met haar eigen expertise naar die ton omzet kan. Minimaal!

Met 15 jaar ervaring op het gebied van marketing, communicatie, sales en projectmanagement. Én 12 opleidingen op het gebied van overtuigingen en mindset (o.a. thetahealing, NLP, EFT tapping) weet ik hoe het brein van ondernemers, vrouwen en klanten werkt. En hoe je je eigen dromen kunt omzetten in concrete daden en resultaten.  

Zoals de coach die van 2k per maand binnen 6 maanden naar meer dan 10k per maand groeide. 

Of de ondernemer die haar bedrijf verkocht en minimaal een ton omzet wilde behouden maar niet meer zo hard wilde werken want ze wilde alle aandacht hebben voor haar tweede zwangerschap.

Of de VA die af kwam van haar uurtje factuurtje en binnen 1 jaar nadat ze stopte met haar baan, een nieuw aanbod bedacht én minimaal 6k per maand verdient.

Het is tijd dat ook jij met je bedrijf financieel onafhankelijk wordt zonder dat je jezelf over de kop werkt! En ik kan niet wachten om je daarbij te helpen.

Liefs, Jitske 

Simone Leenders – Strateeg en Sr. huisvestingsadviseur

“Ik ben de van Business in Flow mastermind ingestroomd om Jitske als stok achter de deur te hebben voor het doorzetten in de door mij gewenste verandering in mijn manier van ondernemen. Ik wilde na de verkoop van mijn vorige bedrijf meer balans en ruimte en minder werken, zonder verlies van omzet. Door alignement, vergeving en bewustwording draai ik een topjaar vol droomprojecten en zonder stress.”

© 2023 van Droom naar daad  |  KVK 59838795  |  BTW nr NL002082628B22  |  Privacy Statement  |  Algemene voorwaarden

|  BRANDING & WEBDESIGN BY MARTE METHORST