fbpx

In één keer klaar zodat je daarna kunt knallen met een heldere aanpak en boordevol inspiratie:

     de DEEP DIVE SESSIE

3 uur

Voor als je er zelf niet uitkomt. Het steeds net niet kloppend krijgt. En NÚ stappen wilt zetten.

IN 3 UUR KLAAR OM TE KNALLEN MET BEHULP VAN

Jitske Lochtenberg – Business Healer en Coach

Samen kijken we of deze sessie dát is wat jij nu nodig hebt om door te kunnen.

Wat vinden zij?

De puzzelstukjes op z’n plek. Bekijk de video. 

“NU is het moment. Ik heb al zoveel inner work gedaan. Nu moet het bij elkaar komen. Maar wat houdt me tegen? Waar loop ik nog vast? Tijdens de strategiesessie hebben we alles op tafel gegooid.

We bespraken van alles. Tijdens de wandeling vielen er allerlei kwartjes en na de wandeling pakten we door. De puzzelstukjes vielen op hun plek en nu weet ik hoe zichtbaar te zijn. Ik gaaaaa. Ik heb overzicht. Ik heb helder waar ik voor sta. Wat mijn talent is. Ik heb heldere keuzes gemaakt en nu kies ik mijn eigen pad.

– Eef Lanoye, Story coach –

Helderheid en de juiste energie om door te gaan.

Karina wilde antwoord op de vragen: Waar krijg ik energie van en waar maak ik echt impact? En als ik dat dan weet, hoe ziet mijn aanbod er dan uit en waar stop ik mee?

“Ik ging erin met allemaal puzzelstukjes en het klikte heel mooi in elkaar! Fijn hoe we de rust namen, mediteerden en wandelden. Het was best vol in mijn hoofd en ik kom uit de sessie met helderheid en de juiste energie om de ideeën op een makkelijke en lichte manier door te voeren! Kom maar door met die Tiny House.”

Twee weken later haalde ze een klus binnen van €20.000,- incl. 2 dagen werken in een Tiny House.

– Karina Rauh, Organisatieadviseur –

In no time mijn lancering uitgewerkt.

“Ik had wel zin om iets te lanceren. Alleen het hoe en wat was me nog niet duidelijk. Daarnaast zit ik ook midden in de verbouwing en opening van mijn nieuwe kookstudio. In no time hadden we helder wat ik ging lanceren, voor wie en wat de prijs is. Én had ik een berg inspiratie om de lancering in te gaan, content te creëren en te gaan met die banaan. Jitske hoort waar de twijfels zitten. Ze legt die op tafel zodat ook alle belemmeringen helder zijn en aangepakt kunnen worden.”

– Traiënne Pasteuning, Vegan Chef en Vegan Lifestyle Coach –

Stel je die lancering maar steeds uit omdat je niet precies weet hoe, wat, waar, wanneer, waarom?

Krijg je je aanbod maar niet helemaal helder en af?

Wil je graag meer doen van wat je leuk vindt en minder van al die k. werkzaamheden?

Heb je het idee dat je veel meer doet dan nodig? Maar geen idee hoe met meer structuur te werken?

Of is er een ander project waarvan je weet dat het je veel gaat opleveren als je de strategie en het plan helder hebt?

Wil je even een flinke boost voor je business?

…DAN IS DE STRATEGIESESSIE VOOR JOU

In 3 uur helderheid, een plan en een berg inspiratie en energie om door te pakken.

En we kijken of deze sessie dat is wat jij nodig hebt om er helemaal te kunnen gaan! Vol alignment. Vanuit flow. Gewoon kloppend.

Ik zou eigenlijk…

…alleen nog maar willen doen wat ik leuk vind en daar mijn aanbod op willen aanpassen.
… aan de slag moeten met de rode draad van mijn verhaal en zichtbaarheid.
… dat nieuwe aanbod echt eens moeten uitwerken.

Maar…

… ik heb geen tijd.
… ik begin er wel aan maar kom elke keer weer vast te zitten.
… het is ook wel goed zoals het nu gaat (hoewel ik toch liever iets anders wil).

 

En zo blijf je dat ene ding uitstellen waarvan je weet dat als je dat doet of het staat, je flinke stappen zet met je bedrijf.

Zo blijft die deadline in je agenda vooruitschuiven. Is het te gezellig met je bussiness buddy om echt stappen te zetten. En blijven er twijfels als je het alleen hebt gedaan. Klopt het wel zo? Is het goed genoeg? Zitten hier mensen op te wachten?

Er zitten zeker mensen op jou te wachten! Wat levert het je op als je dat ene vraagstuk helder hebt voor jezelf of dat ene project nu klaar om te gaan doen? Nu echt. Vol vertrouwen. Met plezier. En gezonde spanning. Want dat kan. Vertel, wat is je antwoord?

In een paar uur tijd samen met mij krijg je het van de grond. Kun je meteen aan de slag. En meer dan eens zie ik dat het binnen een paar weken nieuwe klanten oplevert.

Het verhaal van Karina: “Waar krijg ik nou echt energie van en waar maak ik echt impact?”

hoe ziet dat aanbod er dan uit en waar ga ik mee stoppen?

Ik ben heel goed in rapporten schrijven. Daar hebben mijn klanten ontzettend veel aan. Maar ik wil het niet meer doen. Het kost me zoveel energie. Ik plan elke keer weer net te weinig tijd in mijn agenda. Zit er enorm tegen aan te hikken en ben steeds net op tijd klaar.”

Karina kwam met bovenstaande vragen bij me tijdens de strategiesessie. Op 1 van de gekleurde post-its geplakt in de rij energiezuigers staat rapporten schrijven. 

Het doel van die dag is dat ze nog meer vanuit haar zone of genius gaat werken. En een werkweek vormgeeft die haar energie geeft in plaats van kost. Vorig jaar had ze nog een burn-out. 

Ze ontdekt tijdens de sessie dat juist haar toegevoegde waarde zit in het persoonlijke, echt op maat, echt contact. In tegenstelling tot de standaard aanpakken van de grote jongens in de markt.

Maar is dat wel professioneel genoeg? Mag zij het zo anders doen? Ze realiseert zich dat dit juist de redenen zijn waarom klanten voor haar kiezen. Het dringt nu echt tot haar door.

Ze gaat meer de natuur in met klanten. Meer tijd en echt aandacht voor elkaar.

Tijdens onze wandeling buiten, vertelt ze me over haar eigen droom van een Tiny House in het bos en over haar behoefte aan meer tijd in de natuur. Ik vraag haar hoe ze het zou vinden om die rapporten in zo’n Tiny House te schrijven? Inclusief lekkere catering en dat dan aan het einde van de dag haar partner komt overnachten. Ze begint te glimmen. Want dan kan het beide. Zou dit echt mijn werk kunnen zijn? Vraagt ze zich af…

Aan het einde van de dag gaat ze naar huis vol met ideeën en inspiratie hoe haar aanbod en werkzaamheden zo vorm te geven dat het past bij wie zij is. Zich realiserend dat dat ook van meeste waarde is voor haar klanten.

Twee weken later stuurt ze me een bericht. Die klant van die rapporten, heeft een nieuwe aanvraag. Ze heeft een offerte neergelegd van €20.000,- incl. 2 dagen rapporten uitwerken in een Tiny House en de klant nam de offerte zonder blikken of blozen aan. Dat vinden ze haar dubbel en dwars waard.

Mijn dag is geslaagd. Dit is wat mij in mijn zone of genius zit. Luisteren. Teruggeven wat ik hoor. Onderzoeken. Vragen stellen. Samenvattend. Terugkoppelen. ~ Jitske Lochtenberg

WIL JIJ OOK DIE BOOST?

Plan een informatiegesprek dan maken we kennis en kijken we of de strategiesessie jouw volgende doorbraak is naar succesvol ondernemen met plezier en flow.

THIS IS ME

Jitske.
Moeder van twee.
Ondernemer, business healer en business coach.
Positivo in hart en nieren met an occassional hormonal break down.
Ik vraag door waar jij vaag wordt.
Ik laat jou praten en dan gaat mijn oratel aan en geef ik terug wat jij al zei en dus zelf al weet.
Ik zie overal een verhaal in.
Ik zie in jou en in wat je doet altijd het potentieel en de mogelijkheden.
En ik ben ongeduldig wat er voor heeft gezorgd dat ik altijd de snelste weg naar het resultaat zie of zoek.

 

DIT IS WAT JE KRIJGT:

Ik kan er heel uitgebreid over doen...

…Maar je krijgt 3 uur mijn dedicated tijd. Alle aandacht. Een meditatie, een wandeling. Maar vooral antwoorden, richting, duidelijkheid, helderheid, een plan of planning als je dat wilt. Orde in je chaos hoofd.

Oh en nog lekkere koffie, thee, snackjes, chocola – er is altijd chocola en post-its zoveel als je gebruiken kunt.

De investering is €1.997,- ex btw.

Nieuwsgierig of de dDeep Dive sessie is wat jij nu nodig hebt?

© 2023 van Droom naar daad  |  KVK 59838795  |  BTW nr NL002082628B22  |  Privacy Statement  |  Algemene voorwaarden

|  BRANDING & WEBDESIGN BY MARTE METHORST