fbpx

5 manieren om het vrouwelijk ondernemerschap meer te integreren

Vrouwelijk ondernemerschap gaat over de shift maken van:
Altijd maar hard moeten werken naar de juiste dingen doen vanuit rust en jouw intuïtieve wijsheid.
Vast blijven houden aan plannen en slim bedachte strategieën naar leren vertrouwen op het Universum, het ‘pad’ en jouw eigen design en van daaruit de juiste stappen bepalen.
Wat hoort en hoe het voor anderen werkt naar wat klopt voor jou en jouw leven.

Er zijn 5 manieren om dit nog meer te omarmen en te integreren in je leven.

1.Stilte, rust en vertragen zijn onderdeel van resultaatgerichtheid.
Inzien dat stilte, rust en vertragen onderdeel zijn van de cyclische wezens die we zijn. Dat wanneer je rust neemt, de stilte opzoekt, jouw intuïtief weten aangaat. Je antwoorden krijgt op problemen zonder er hard voor te moeten werken of lang over te moeten nadenken.

2. Vertrouwen op het Universum en jouw intuïtief weten.
Als mens zijn we verbonden met alles en iedereen. Of je gelooft in een God of niet, dat maakt niet uit. Er is meer dan wij met ons rationele brein kunnen bevatten. Je hebt een oersterke intuïtie en innerlijk weten. Ook jij kunt aanvoelen wat er nodig is zonder er woorden voor te hebben. Ook organiseert het Universum een pad naar jouw verlangens.
Dit geloven, hierop vertrouwen en de signalen oppikken, is een belangrijke stap voor vrouwelijke ondernemerschap.

3. Jezelf kennen.
Beetje een dooddoener misschien. Maar hoe beter jij jezelf kent. Met alles waar je goed in bent en waar jouw uitdagingen liggen, hoe beter jij jouw bedrijf kan vormgeven en laten groeien. Niet op een manier die ‘hoort’ of ‘werkt’ voor anderen. Maar op een manier die klopt en past bij jou. Hiervoor is zelfkennis nodig. En zelfacceptatie. Accepteren dat het voor jou nou eenmaal anders werkt dat voor het gross en dat gaan zien als voordeel is een enorme stap in het volledig omarmen van vrouwelijk ondernemerschap en vrouwelijk leiderschap. Dit is namelijk wat jouw uniek maakt. Wat maakt dat mensen met jou willen werken. Dat jij je werkt om de meest plezierige, inspiratievolle en waardevolle manier kan doen.

4. Ontdoen van beperkende (onbewuste) overtuigingen.
Zoveel van wat we doen, denken en voelen komt voor uit (onbewuste) beperkende overtuigingen. Zeker voor vrouwelijke ondernemers die ook nog een gezin hebben, kan ik op de thema’s succes, veel geld verdienen, moeder zijn, jezelf laten zien, verkopen tig beperkende overtuigingen opnoemen die de meeste vrouwelijke ondernemers in min of meerdere maten hebben. Je hier bewust van worden en deze overtuigingen omzetten naar positieve overtuigingen gaat je helpen om nog meer vanuit dat vertrouwen, verbinding en vertragen succesvol te zijn.

5. Aligned actie
Niet omdat het moet, hoort of consistent is. Maar omdat het klopt. Zowel de actie als de timing. Leer hoe plannen maken, acties bepalen en doelen stellen werkt voor jou en zet het op die manier in. Vrouwen zijn cyclische en circulaire wezens. Er is vaak geen rechte eenduidige en consistente weg naar resultaat. Dit inzien, accepteren en jouw manier hierin vinden, zorgt er voor dat je nog meer gaat werken en ondernemen op een manier die helemaal kopt voor jou.

Geef aandacht aan deze 5 manieren en je gaat merken dat je geaarder, met meer zelfvertrouwen en plezier gaat ondernemen.
Dat het steeds minder als trucjes voelt maar gewoon heel erg passend bij wie jij bent.

Wil je samen met mij eens sparren over hoe jij deze 5 manieren verder kunt inzetten in je dagelijks leven?
Via deze link kun je een afspraak inplannen of stuur me eerst een e-mail naar jitske@jitskelochtenberg.nl
Want hoe meer we vanuit de vrouwelijke eigenschappen gaan werken, hoe meer verbinding, impact en licht we veroorzaken.
En dat is wel nodig is de wereld waarin we leven.
We need you!

Liefs,
Jitske Lochtenberg
Mentor/coach voor vrouwelijke ondernemers die verschil willen maken

ps. in mijn maatwerk 1 op 1 trajecten help ik vrouwelijke ondernemers een half jaar lang om vanuit hun intuïtief weten de strategie te vinden die voor hen werkt. Zodat ze nog meer kunnen gaan doen waar ze van houden. Daar nog meer verschil mee kunnen maken. Vanuit plezier, flow en inspiratie.

Jitske Lochtenberg

Mentor voor Nieuwetijds Ondernemers

Hi, ik ben Jitske. Mentor, coach, healer, moeder, vrouw, mens.

In deze blog neem ik je mee op mijn persoonlijke reis als nieuwetijds ondernemer.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *